Πέμπτη, Νοεμβρίου 13, 2008

Tι νέα από την πιστοποίηση;

Η ομάδα της πρώτης περιόδου θα συμμετάσχει τελικά στις διαδικασίες πιστοποίησης. Δηλώσατε και αν ναι ποιοι και πότε; Αναρτήστε τα νέα σας να τα μαθαίνω κι εγώ!!

4 σχόλια:

demi0 είπε...

Εγώ ( Δήμητρα) και η Βάσω (Λεύκα) δώσαμε εξετάσεις στις 9/11 στην Άρτα παρακαλώ και ησυχάσαμε. Το τετράωρο αποδέιχτηκε λίγος χρόνος, οι ερωτήσεις ήταν σχεδόν όλες γνωστές και όσο για το σενάριο θα φανεί στα αποτελέσματα. Δεν είχαμε internet, αλλά έχουμε το κληρονομικό χάρισμα και όλο και κάτι βρήκαμε.
Καλή επιτυχία σε όλους.
Φιλάκια

annboukou είπε...

Κι εγώ ελπίζω όλα να πάνε καλά κορίτσια, αν ξέρετε και ποιοι άλλοι έχουν σκοπό να δώσουν επικοινωνήστε μαζί τους να τους δώσετε ό,τι στοιχείο μπορεί να τους φανεί χρήσιμο.

sofia είπε...

Εγώ δεν θα δώσω εξετάσεις όχι μόνο γιατί δεν έχω διαβάσει καθόλου αλλά και γιατί αισθάνομαι μια βαθιά απογοήτευση σε σχέση με τη εφαρμογή τους. Κάποια στιγμή θα γράψω τις σκέψεις μου στο ιστολόγιο μου.Τι να την κάνω την πιστοποίηση όταν δεν μπορώ να εφαρμόσω τίποτε απ' όσα έμαθα εξ αιτίας των ελλέιψεων υποδομής;

annboukou είπε...

Σοφία αν η κατάσταση στο λύκειο κόβει τα πόδια από μια συνάδελφο σαν εσένα, τότε ... είναι ζοφερά τα πράγματα στο σχολείο.